Tripadvisor

Hotel Op Bali

Booking.com

Kintamani Vulkaan Tour


KINTAMANI VULKAAN TOUR



Genieten het prachtige uitzicht van de vulkaan Batur en het meer Batur de grootste meer van Bali

 
Kintamani
Wij Vertrekken s’morgens vanuit Uw hotel en onze eerste stop is in het dorpje Batubulan om Barong Dans voorstellingen te bekijken. De dans vertelt de euwege strijden over goed tegen het kwaad. Barong is symbolish van de goed en de Rangda of heksen is symbol van het kwaad. De Barong Dans begeleid door Balinese gamelanmuziek en de dansers zijn in prachtige kostuums gekleed.

Daarna gaan wij naar het dorpje Celuk, een kleine dorpje die bekend als kunstdorp van goud en zilversmeedkunst. Traditioneel Balinese huis is onze volgende stop, bezoeken wij een huis van Balinese familie, er zijn een paar apart gebouwen die worden gebruikt als slaap kamer voor de ouders, kinderen, grootouders, keuken en familie tempel. Er is ook een open gebouw dat specifiek wordt gebruikt voor alle menselijke ceremonie.

Na een bezoek aan de traditionele huisje gaan wij verder naar het dorpje Mas. Een dorp bekend om zijn goede kwaliteit van het houtsnijwerk. Wij zullen zien hoe ze uit een stukje hout snijden, tot het een heel mooi houtsnijwerk worden. Hierna gaan wij verder naar Tegalalang, daar stoppen wij om mooie rijst terrassen te genieten. Vervolgens rijden wij naar Kintamani. In Kintamani krijgt U een gelegenheid om hapje te eten. Het uitzicht rond de vulkaan is spectaculair. Hier genieten wij van de fantastisch panorama van Batur vulkaan (1717 meter hoog) en de Batur krater meer.

Na de lunch bezoeken wij een klein kruiden tuin. Hier wordt gepland: cacao, coffee, kaneel, ananas, banaan, kokommer, gember, e.z.v. En ook luwak koffie. Luwak is een soort van Cifat (Civet) kat, een nacht dier. Hij eet altijd rijpe koffie en dan zijn pupen allemaal van coffee bonnen. Deze bonen worden de beste en de duurste koffie. Bij de plantage kunt U ook Bali koffie en thee probieren te drinken.

Onze laatste stop op deze excursie is Tampak Siring, hier bezoeken wij Tirta Empul Tempel, een tempel van 9de eeuw met waterbronnen. Daarna brengen wij U terug naar Uw hotel.

Kintamani Vulkaan Tour

Kintamani Vulkaan Tour
Vertrek
Prijs Per Persoon
Inclusief

*    Start: 08.30
*    Minimale deelname: 2 personen

35.00 Euro per persoon

*   Moderne privee vervoer met airco
*   Nederlands sprekende chauffeur en of gelijk als gids
*   Entreegelden
*   Voorstellingen / Dans kaartje
*   Parkeer kosten
*   Mineraal water

Periode: Tot 31 Maart 2017