Tripadvisor

Hotel Op Bali

Booking.com

Jatiluwih Rijstvelden Tour

Een dagtocht naar een tempel die in de jungle ligt en de mooiste rijstvelden van Bali

 

Bali Rijstvelden


Eerst stoppen wij bij de stad van Tabanan, om een traditioneel markt te bekijken. Daarna rijden wij bergop naar het dorpje Wongaya Gede om een tempel te bezoeken. De naam van de tempel is Batukaru tempel, een tempel die in de midden van de jungle staat. Deze tempel is aan de god Mahadewa gewijd.

Na bezoeken wij Batukaru Tempel gaan wij verder naar Jatiluwih om hele mooie rijstvelden te zien, Jatiluwih ligt in het centrale bergmassief van Bali en doet zijn naam die ‘werkelijk schitterend’ betekent, eer aan. Het dorp ligt ongeveer 700 m hoog tussen eeuwenoude rijstterrassen. Een tocht hiernaar toe biedt het ene na het andere spectaculaire uitzicht over koffie en cacaoplantages, kokosnootpalmen, bananen en bamboo bosen en daar heeft u ook gelegenheid om te wandelen door de rijstvelden.

We sluiten deze dag af met een bezoek aan de tempel van Tanah Lot, die aan de zuidwestkust van Bali op een rots in zee is gebouwd. Dit is een mooie plek om de zonsondergang te zien en even terug te denken aan alle mooie plaatsen, die u deze dag hebt gezien. Het kan er wel heel druk zijn, maar er is altijd wel ergens een rustig plaatsje te vinden.

Na het bezoek aan Tanah Lot wordt u teruggebracht naar uw hotel.

Jatiluwih Rijstvelden Tour

Jatiluwih Rijstvelden Tour
Vertrek
Prijs Per Persoon
Inclusief
*    Start: 08.30
*    Minimale deelname: 2 personen

35.00 Euro per persoon

*   Privee vervoer met airco
*   Nederlands sprekende chauffeur en of gelijk als gids
*   Entreegelden
*   Parkeer kosten
*   Mineraal water


Periode: Tot 31 Maart 2017