Tripadvisor

Hotel Op Bali

Booking.com

Hotels In Ubud

Ubud


Pittoresk kunstenaarsstadje ten midden van de rijstvelden


Rijstvelden In Ubud
Ubud is schitterend gelegen in een heuvelachtig omgeving. Het pittoreske stadje wordt omringd door rijstvelden en tropische begroeiing. Ubud heeft een druk en levending centrum met zeer veel winkeltjes en kunstgalerijen met vooral schilderkunts, beeldhouwkunts, en houtsnijwerk. Ook heeft Ubud een ruime hoeveelheid eetgelegenheden. Vanwege de centrale ligging van Ubud is het een uitstekend startpunt voor het maken van excursies.

Tips
Bezienwaardigheden
§   Ayung Rivier Raften
§   Ubud Apenbos
§   Fietstocht vanaf de vulkaan
§   Traditioneel Balinese dans voorstelingen
§   Lokale markt

Ligging
Gelegen in de heuvels op ca. 1 uur rijden van de luchthaven. Vanwege de ligging is is het hier savonds wat koeler en valt er wat meer regen dan in het zuiden. Ubud is een ideale uitvalsbasis voor diegenen die van wandelen, fietsen en raften houdt en uiteraard voor liefhebbers van kunts en cultuur

Uitgaansleven
In Ubud treft u een grote varieteit aan restauranten. Kleine warungs met prima locale gerechten, maar ook uitstekende luxe, restauranten met een internationale keuken. U vindt hier diverse bars, waarvan sommige met regelmatig live-muziek. Denk ook eens aan een Balinese dansvoorstelling.

Winkelen
Ubud is de ideale plek om leuke souvenirs te bemachtigen. De talloze winkeltjes en niet te vergeten de markt, bieden maskers, batik, schilderijen, wayang-poppen en ontelbaar veel andere souvenirs.

Musea/Kunstgalerijen
De kunts en cultuurliefhebber kan hier z’n hart ophalen. U vindt hier vele musea en kunts-galerijen. Ook de plaatsen in de omgeving kennen hun artistieke specialiteiten: Houtsnijwerk in het dorpje Kemenuh en Mas, zilver en goudsmeden in het dorpje Celuk. Enkele bekende musea zijn: Het Neka museum, Agung Rai museum of Art (ARMA), Puri Lukisan en Antonio Blanco museum.

Hotels In Ubud

Green Field Hotel And Restaurant
Pajar House Ubud
Tejaprana Resort & Spa
Bliss Ubud Spa & Bungalow
Puri Padma Hotel
Ketut's Place