Tripadvisor

Hotel Op Bali

Booking.com

Jimbaran Seafood Diner

Ga naar het strand Jimbaran voor een mooie zonsondergang en heerlijke seafood


Jimbaran is het beroemde vissersdorpje, gelegen ten zuiden van de luchthaven van het eiland. Vroeger was dit dorpje niet echt bekend bij toeristen, behalve dan dat men er van de heerlijke verse vis- en seafoodbarbecue op het strand kan genieten.

De laatste jaren is Jimbaran echter steeds meer in opkomst en ontpopt zich tot een luxueuze bestemming met een ontspannen sfeer.
 
Strand
Het strand van Jimbaran is lang, breed en nog relatief rustig. Een aantal van de restaurants waar u ’s avonds terecht kunt voor de verse vis, bieden overdag de mogelijkheid om er strandstoelen en parasols voor een redelijk bedrag te huren. Tegelijkertijd kunnen zij u van een hapje en drankje voorzien. Omdat Jimbaran aan de westkant van Bali ligt, is de branding vrij sterk, waardoor u moet oppassen. Toch is het hier iets rustiger dan bij Kuta.

Eten en drinken
Een leuk idee voor het diner is de beach barbecue die hier iedere avond aan het strand is. Overdag komen de vissers bij Jimbaran binnen met hun vangst, waarna ’s avonds de tafeltjes op het strand gezet worden en u, met de voeten in het zand, kunt genieten van de vangst van de dag. U kiest zelf uw vis uit, waarna deze op eenvoudige wijze gegrild wordt op de barbecue. Bestel een combinatie van seafood met kreeft, witvis, gamba’s, schelpdieren en inktvis. Zooo lekker!

Jimbaran Seafood Diner

Jimbaran Seafood Diner
Vertrek
Prijs Per Persoon
(IDR)
Inclusief
Start: 15:00
Minimale deelname: 2 personen

IDR 300.000
Privee vervoer met airco
Seafood Diner
Entregelden
Periode: Tot 31 Maart 2017